Confidentialitate

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, clientul este informat că societatea noastră are nevoie de datele personale doar în vederea emiterii documentelor fiscale necesare expedierii produselor comandate on-line pe www.murasoap.com, telefonic, pe e-mail sau a expedierii materialelor informaționale cu privire la oferte și promoții către clienții săi.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. MURA LUXURY CREAMY SOAP se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si MURA LUXURY CREAMY SOAP.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

MURA LUXURY CREAMY SOAP se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.murasoap.com adresa sa de e-mail poate solicita ca aceasta sa fie ștearsă din baza de date a www.murasoap.com. Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru telefonic sau prin e-mail.