Termeni si conditii

Bine ati venit! murasoap.com este Marca inregistrata si se afla in proprietatea MURA LUXURY CREAMY SOAP. Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, serviciilor si produselor sunt reglementate de urmatoarele Termene si conditii si de Securitatea informatiilor.

Plasarea unei comenzi online semnifica acceptul dvs. in ceea ce priveste Termenii si conditiile precum si Securitatea informatiilor, si de aceea va rugam sa parcurgeti cu atentie urmatoarele paragrafe.

In functie de politica noastra interna, dar si de parerile utilizatorilor site-ului, s-ar putea ca in timp sa modificam Termenii si conditiile, precum si Securitatea informatiilor. De aceea, va rugam sa le verificati inainte de logare in site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu comandati. Orice schimbari survenite dupa plasarea si confirmarea de catre noi a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile cerute de Lege.

CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate privind informatiile cu caracter personal si prelucrarea acestora pe  www.murasoap.com se supune reglementarilor si Legislatiei in vigoare. Societatea care detine murasoap.com nu se considera raspunzatoare pentru eventualele date sau informatii personale pe care le directionati catre o terta parte.

Veridicitatea acestor informatii furnizate de catre dvs. este obligatorie.

Datele dvs. personale pot fi folosite partial in statistici cu privire la traficul site-ului, vanzari sau informatii comerciale pe care le putem furniza catre o terta parte, insa aceste statistici nu vor include date personalizate care ar putea duce la identificarea dvs.

Nu in ultimul rand, putem folosi datele dvs. pentru a imbunatati continuu site-ul sau pentru a realiza studii de marketing cu privire la Clientela noastra.

Conform Legislatiei in vigoare, la cererea expresa a Legiuitorului, datele dvs. personale ar putea  fi redirectionate catre o firma specializata in fraude pentru investigatii, daca este cazul.

PLASAREA COMENZII

Plasand o comanda pe site-ul www.murasoap.com, ne furnizati acceptul folosirii informatiilor dvs. (inclusiv a celor adaugate) in scopul livrarii produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Intelegem ca o data cu acceptarea Termeni si conditii precum si Securitatea informatiilor, avem acordul dvs. pentru folosirea informatiilor cu caracter personal furnizate de catre dvs. de in scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca aveti mai putin de 18 ani, va rugam sa va anuntati tutorele despre aceasta actiune.

neconfirmata etc.

MODALITATI DE PLATA

Plata se efectueaza prin virament bancar sau la livrarea comenzii. Toate preturile includ TVA. Data confirmarii comenzii se considera ziua zero privitor la durata de livrare a produsului.

LEGEA GUVERNANTA

Contractul dintre Societate detinatoarea murasoap.com si Dvs. in calitate de Clienta/Cumparatoare este guvernat de Legea Romana in vigoare si va fi interpretat in concordanta cu reglementarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie Brasov, conform regulamentului sau.

FORTA MAJORA

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

DREPTURI DE AUTOR

Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.murasoap.com si sunt proprietatea exclusiva a MURA LUXURY CREAMY SOAP.

Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea MURA LUXURY CREAMY SOAP.

RECLAMATII

Pentru orice fel de reclamatii, va rugam sa ne contactati pe email la adresa murasoap@gmail.com, sau telefonic  la nr de tel. +40 746 060 619. Va asiguram de tot suportul nostru in timp real.