Inside Mura

Botanical Luxury Creamy Soap for Hair

Acest săpun (șampon solid) reprezintă cea mai mare provocare din linia Mura Soap, dar are și rezultate pe măsura așteptărilor.
Ne place sa creăm șampoanele solide, deoarece după spălare, parul e mătăsos, curat, cu aspect frumos, sănătos. Am observat de-a lungul timpului câte persoane  au probleme cu părul și scalpul, astfel că suntem hotărâți sa le dam „un săpun de ajutor”! Le cerem doar să aibă răbdare și să înțeleagă că ceea ce s-a deteriorat într-un timp îndelungat are nevoie de timp pentru a fi reparat.
Am studiat multe active și ingrediente benefice părului, provenind din diverse țări. Părul femeilor din India ne-a fascinat și inspirat pentru o gamă largă de șampoane cu pudre din plante indiene. China, de asemenea, are pudre miraculoase din rădăcini de plante. Avem plante medicinale și în propria gradină, ca sa nu mai vorbim de varietatea mare de plante medicinale ale zonei Maramureș. Zeci de plante atent selectate și recoltate, cu însușiri deosebite pentru sănătatea parului și scalpului, sunt incorporate în rețete perfecționate de la an la an, pentru a ajuta părul normal, gras sau deteriorat să ajungă la echilibrul sau natural.
Uleiurile esențiale sunt alese, de asemenea, să potențeze efectul celorlalte ingrediente într-o sinergie perfectă, pentru un par sănătos și viguros.