World of Mura Soap

 

Încercați o experiență nouă cu săpunurile unice, emoliente și nutritive din colecția de săpunuri de lux de la Mura Soap!

Distingându-se prin rafinament și creativitate, Mura Soap reprezintă un melanj desăvârșit între chimie, ingrediente naturale și arta parfumeriei.

Mura Soap este creat pentru oameni sofisticați, dar în căutarea armoniei date de o viață simplă și sănătoasă .

Unul dintre acești oameni, foarte important pentru noi, model de viață, eleganță și inspirație, este Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta.

Suntem mândri și onorați să trimitem săpunurile noastre la Palatul Elisabeta, cu ocazii festive și aniversare, arătându-ne, astfel, afecțiunea și respectul pentru Casa Regală a României.

Obținut în mod artizanal, în cantități mici, pentru a asigura calitatea fiecărei transe de săpun, din ingrediente atent alese pentru beneficiile aduse pielii și părului, folosind o tehnică avansată de obținere lentă a săpunului, la temperatura coborâtă, pentru a păstra toată glicerina rezultată din reacție, enzimele, aminoacizii și antioxidanții din ingrediente.

Este considerat a fi un săpun excelent acela care conține lapte și ulei de măsline; de aceea, cel mai important ingredient al săpunurilor din gama Mura Soap este, în primul rând, laptele proaspăt de capră Alpină Franceză, supranumit și „elixirul alb”, datorită proprietăților sale dermatologice și de întinerirea pielii și, în al doilea rând, uleiul de măsline presat la rece, achiziționat direct de la mici producători din Toscana și din Volos- Grecia.

Celelalte ingrediente, uleiuri vegetale și unt de cea mai buna calitate, variază de la o rețetă la alta.

Multe dintre ele sunt organice, presate la rece și virgine.

Mirosul săpunurilor Mura Soap este delicat și natural, un amestec din cele mai bune uleiuri esențiale, extracte pure și absolute din plante care se combina suav pe piele, lăsând-o subtil și discret parfumată. Fiecare miros reprezintă o aventură olfactivă, amintirea unor locuri văzute sau stări de spirit trăite.

Culoarea săpunurilor Mura Soap este dată de diferitele plante medicinalearomatice și condimente. Mura Soap își produce artizanal multe dintre pudrele organice din plante, ce conțin active specifice pentru piele și par, recoltate în anumite perioade ale anului, din locuri nepoluate.

Cu o experiență de treizeci de ani în domeniul chimiei, cercetării și studiului plantelor medicinale – pentru a le descoperi pe cele ce conferă săpunului valențe curative, dar și de hidratare și curățare în profunzime a pielii – Mura Soap îmbină cu entuziasm călătoria proprie în căutarea unor ingrediente exclusiviste, cu inspirația personală!